Salon Expert Legkiválóbb fodrászaink
az Ön szépségének
szolgálatában

RÓLUNK

Bízza haját a legfelkészültebb szakemberekre. Fedezze fel napjaink trendjeit és az aktuális divatot. Ismerje meg a legmodernebb hajkozmetikum-technológiákat. Bízza rá magát a L’Oréal Professionnel márka védjegye alatt működő Salon Expert fodrászszalonokra.

FEDEZZE FEL VELÜNK A SALON EXPERT VILÁGÁT.
BÍZZA SZÉPSÉGÉT SZAKEMBEREKRE.

A SALON EXPERT SZALONOKBAN...

 • garantáltan kiváló minőségű, professzionális szolgáltatásokban részesül
 • korunk trendjeinek köszönhetően megismerheti a hajformázás teljesen új színvonalát
 • egyéni szükségleteinek legjobban megfelelő, mélyreható hajápolásban részesülhet
 • konzultációk és hajdiagnózis, valamint a személyiségével legjobban összhangban lévő termék-, és stílustanácsadás vár Önre
 • élvezze a szalonban tett látogatás élményét, és a különleges odafigyelést
 • fedezze fel a L’Oréal Professionnel támogatásával kialakított rendkívül kellemes környezetet

Nem tudja, merre is indulhatna el saját új stílusa felfedezésére? Hol várja egy profi fodrász, aki megérti, mennyire kivételes és egyedi a személyisége? Keresse meg szalonkereső funkciónk segítségével a legközelebbi Salon Expert szalont!

SZALONKERESŐ
 
Keresse meg a legközelebbi

L’Oréal Professionnel szalont

SZALONKERESÉSKIK AZOK A FODRÁSZOK, AKIK GONDOSKODNAK Az ÖN SZÉPSÉGÉRŐL

Fodrászaink szoros kapcsolatot tartanak fent a divat világával, és vezető divattervezőkkel működnek együtt annak érdekében, hogy minden évszakban a legaktuálisabb trendeket kínálhassák vendégeiknek. Világszerte nem csak a divatbemutatók kifutóit követik figyelemmel, hanem az utcai divat és a közéleti szereplők is inspirálják őket.

L´Oréal Professionnel termékeket használnak, amelyek kifejlesztésében minden esetben világszínvonalú vezető fodrászok működnek közre. A gyártóüzemünk megújuló energiaforrásokból, biomasszából és a napenergiából származó elektromos energiát használ. Ezért ha hajszakértőjének egy Salon Expert szalonban dolgozó fodrászt választ, döntésével támogatja a környezettudatosabb életmódot. • Az értékek, amelyekben hiszünk:
 • 1. Érdeklődésünk középpontjában a divat áll
 • 2. Tudományos kutatásokon alapuló technológia
 • 3. Profik által ellenőrzött termékek
 • 4. Felelős környezettudatos viselkedés

MIÉRT DÖNTÖTT ÚGY, HOGY SALON EXPERT PRÉMIUMNAK JELENTKEZIK?

KUCSERA ZSOLT Kucsera Hajszalon

"A program neve magában foglalja, miért érdemes csatlakozni. Olyan plusz dolgokat kínál a Salon Expert, amelyekkel sokkal előrébb juthat a versenytársainál és kiemelkedhet közülük. Azért is csatlakoztam a Salon Expert programhoz, mert így mind a szalonok, mind pedig az ott dolgozó fodrászok teljes körű fejlődésben részesülhetnek. A Salon Emotion segítségével igazi élménnyé tudjuk varázsolni vendégeink látogatását. A folyamatosan megújuló képzésekkel pedig a legújabb trendeknek megfelelő festési illetve vágási technikákat sajátíthatunk el. Így a legjobb minőségű szalonszolgáltatást tudom biztosítani a vendégeimnek a legújabb technológiák alkalmazásával."HAJAS LÁSZLÓ Hajas Szalon Buda Hajas Szalon Erzsébet Hajas Szalon Nádor

"A mai világban nagyon fontos szerepe van az internetnek és az azon keresztül történő kommunikációnak. Ebben van segítségemre az új Salon Expert Prémium program, aminek köszönhetően egyre több online és digitális felületen elérhetőek szalonjaim,a megújult Szalonkeresővel pedig még könnyebben megtalálnak vendégeim. Valamint a programnak köszönhetően különleges figyelmet tudunk fordítani a személyre szabott szalonszolgáltatásainkra az iPad applikáció használatával, amelyen a legújabb inspirációs trendeket is megmutathatjuk vendégeinknek."

A PRÉMIUM SALON EXPERT KONCEPCIÓRÓL

Salon Expert 2015 PREMIUM
A Prémium Salon Expert elvet valló fodrászszalonok ügyfeleiknek a legmagasabb szintű szakmai szolgáltatásokat kínálják olyan kiegészítések kíséretében, amelyek az élményt egy új szintre emelik. A szalonban nem csak ingyenes Wi-Fi, valamint a legújabb trendeket bemutató magazinok várnak Önre, hanem hajdiagnosztika is, amelyhez fodrászaink speciális iPad alkalmazást használnak. A szalonok belső terei kihangsúlyozzák a látogatás nyújtotta emocionális élményt. Természetesen minden szalon rendelkezik Facebook profillal vagy saját weboldallal. Speciális szalonkereső funkciónk segítségével megtalál minden Prémium Salon Expert szalont.


ISMERJE MEG ÖN IS PRÉMIUM SALON EXPERT SZALONJAINKAT:

Creative Haj Saloon

Tóth Szalon

LABOR HAIR & BEAUTY

MIÉRT DÖNTÖTT ÚGY, HOGY SALON EXPERT PRÉMIUMNAK JELENTKEZIK?

GYARMATI ANIKÓ Estetica Fodrászat

"Területi képviselőnk mesélt a programról. Azt mondta, hogy a szalonnak minden adottsága megvan, hogy Prémiummá váljon. Szeretünk tanulni, fejlődni, minden újdonság érdekel, ami a szakmával kapcsolatos. Legfőképpen egyébként az új kategória biztosította digitális lehetőségek, azon belül is elsősorban a diagnózist és konzultációt segítő iPad applikáció motivált. Nagyon szimpatikus és modern kezdeményezésnek tartom, ami a vendéggel való kapcsolattartást és kommunikációt nagy mértékben megkönnyíti."
TELLÉR HENRIETTA Maldív Szépségsziget

"Tíz éve a L'Oréal Professionnellel dolgozom és célom a folyamatos fejlődés. Eddig is Silver, majd Gold szalon voltam és a termékek miatt elkötelezett vagyok a márka felé. A Prémiummá válásban az motivált, hogy szeretnék a legelső kézből értesülni az újdonságokról, valamint a kedvezmények és az oktatási lehetőségek is vonzanak, ugyanis célom mindig a legjobb minőség biztosítása vendégeimnek."