BLOND STUDIO

Emelje ki arcának szépségét

Élénkítse arcát a kontúrtechnika segítségével

A legjobb fodrászok tudják, hogy az arc körüli tincsek felvilágosítása egyre népszerűbb trend. Néhány jól megválasztott tincs szőkítése ragyogóvá teheti arcát, ezzel kiemelve előnyös vonásait. A ma divatos, részbeni (parciális) effektusok kialakításától a hajban nem kell félni. A Blond Studio a hajszőkítés három különböző technikáját ajánlja, melyek közül minden hölgy kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet. Ezek a kontúrtechnikák megfelelő választások mind a természetes hajjal rendelkező hölgyek, mind a hajszínüket élénkíteni kívánó vendégek számára.

A SZEMÉLYRESZABOTT SZÍNHATÁS TITKA

1.

KONZULTÁCIÓ ÉS HAJDIAGNÓZIS

A fodrásszal történő konzultáció után, következik a hajdiagnózis. Fodrászával megbeszélik elvárásait, milyen az Ön életstílusa és mennyi időt szentel naponta frizurája kialakítására.

2.

AZ ARCFORMA
MEGÁLLAPÍTÁSA

A haj megfelelő részeinek kiemeléséhez kulcsfontosságú az arcforma helyes megállapítása. Hosszú haj esetén, fodrásza először hátul összefogja, majd megállapítja, hogy arcfomája hosszúkás, kerek vagy szögletes.

3.

KONTÚROZÁSI
TECHNIKA KIVÁLASZTÁSA

Az arcfomának megfelelően a fodrász kiválasztja a szőkítendő tincseket. Hosszúkás arcnál elsősorban a szemek és az ajkak közé eső tincseket, a kerek arcnál ellenkezőleg, a váll közelében lévő tincsrészeket választja, melyek az arcot optikailag hosszúkássá teszik.

4.

ALKALMAZÁS

A termék alkalmazása és a felviteli idő függ az Ön hajának minőségétől, hosszától és attól, hogy haja festett vagy természetes. Mindezt fodrásza az első konzultáció során megbeszéli Önnel. Nincs ok tehát aggodalomra.

A FÉNY ÉS ÁRNYÉK JÁTÉKA AZ ÖN ARCKONTÚRJA SZERINT

KONTÚROZÁSI TECHNIKA

A KONTÚROZÁS - egy új, a sminkek világából inspirálódó melírozási technika. A fény és árnyék játékával élénkíti az arcot és ragyogóvá varázsolja a hajat. A megfelelő hajtincsek világosabbá illetve sötétebbé tételével kiemelhetjük az arc vonásait. Ezt a stílust mind természetes, mind festett hajú hölgyek is kipróbálhatják.

Honna származik a kontúrozás fogalma?
A haj kontúrozásának fogalma a dekorkozmetika világából ered. A smink világosabb és sötétebb árnyalatainak kombinálása az interneten nemcsak a híres Kim Kardashiannak köszönhetően lett népszerű, hanem a beauty bloggerek és profi sminkmesterek által közzétett ismertető videóknak is. A haj kontúrozás közkedvelt trend olyan ismert személyiségek között, mint Miranda Kerr, Kate Beckinsale vagy Lilly Aldridge.


Mi mindent lehet elérni kontúrozási technika segítségével?
A Blond Studio kontúrozási szolgáltatás segítségével könnyen elérheti a kívánt vizuális hatást. Fodrásza az arckörnyéki tincsek szőkítésével és a megfelelő színárnyalat megválasztásával divatos megjelenést varázsol Önnek.

A szalonkereső segítségével megtalálhatja azokat a szalonokat ahol elérhető a Blond Studio szolgáltatás. Ezek a szalonok speciális oktatásban részesültek, ezért garantált a professzionális eredmény.

SZERETNE TERMÉSZETESEBB MEGJELENÉST?

NAPSZÍTTA HATÁS

Természetes hatás 30 perc alatt, ammónia használata nélkül
A napszítta hatás rendkívül könnyed, természetes kinézetet kölcsönöz a hajnak, mintha csak a tengerpartról jöttünk volna. Tökéletes választás olyan hölgyek számára akik nem szeretnének drasztikus változást.

Babylights

A hírességek kedvenc szőkítési technikája

A Babylights lágy melírozási technika, melynek eredménye fiatalos és természetes árnyalat. Ez a technika azoknak szól, akik követik a legújabb trendeket. A Babylights stílust mind természetes, mind festett hajú hölgyek is kirpóbálhatják.

A festett haj lenyűgöző intenzitásáért

VITAMINO COLOR A-OX

Egy termékcsalád a ragyogó hajszín védelméért, a haj tökéletes hidratálásáért és kíméletes regenerálásáért. Teljeskörű ápolás és hővédelem a haj számára.

LUMINO CONTRAST

A Lumino Contrast sampon és pakolás segítségével haja megőrzi ragyogását, mélyen táplálttá és puha tapintásúvá válik.

SILVER SAMPON

A Silver sampon közömbösíti a sárgás árnyalatokat, puhává varázsolja a hajszálakat és hűvös, hamvas árnyalatot kölcsönöz. Használja hetente egyszer.

Keresse BLOND STUDIO szalonszolgáltatásunkat a Salon Expert szalonokban.
Szeretné megőrizni festett haja ragyogását?
Kérje a TOP COLOR szolgáltatást a festés napján.

SZALONKERESŐ