INOA

A szín, amelyről mindig is álmodott

Legyen minden szalonlátogatás egy valódi élmény

Különleges ápolásról, pihenésről álmodik szalonlátogatása során? Az Inoával való festés egyet jelent a legjobb fodrászok szakértelmével és az Ön saját ízlése szerint kiválasztott ragyogó színárnyalatok kombinációjával, melyek frizurája leggyönyörűbb díszévé válnak. A hajszín, mely eleget tesz minden elvárásnak nem elérhetetlen többé. Az INOA valódi technológiai forradalom, mely a hajfestést az elejétől a végéig kellemes élménnyé varázsolja.

AZ INOA VILÁGÁBAN ÖN A KÖVETKEZŐKRE SZÁMÍTHAT:

  • A festék professzionális használata relaxációs élménnyel öszekötve
  • Az ammónia mentes összetevőjének köszönhetően nincs többé szúrós szag
  • Optimális kényelem a fejbőr számára
  • 6 hétig tartó intenzív ápolás és táplálás
  • Személyre szabott, ragyogó színárnyalatok
  • Az ősz hajszín 100%-os elfedése természetes hatással összekötve

MILYEN A PROFI SZAKEMBER KEZE ÁLTALI KÉNYEZTETÉS?1. KONZULTÁCIÓ ÉS HAJDIAGNÓZIS

A tökéletes szín elérésének kulcsa minden esetben a fodrásszal történő konzultáció és hajdiagnózis. Fodrászával átbeszélik elvárásait, majd személyreszabott megoldást javasol, például hogyan lehet az adott színárnyalattal ragyogó arcot varázsolni vagy kihangsúlyozni szeme színét.

2. AZ ÖNNEK MEGFELELŐ ÁRNYALATOK KIVÁLASZTÁSA

A fodrásza a konzultációnak, előző hajszíneinek és az ősz haj mennyiségének megfelelően állapítja meg azt színárnyalat-kombinációt, amely teljes mértékig megfelel az Ön elvárásainak. Az Inoa összes árnyalata különleges és egyedülálló, természetes fedést és intenzív színt biztosít.

3. A HAJFESTÉK FELVITELE

Amennyiben már festette tartós festékkel haját, az Inoa meglepetést fog okozni Önnek. Elfelejtheti az ammónia okozta szúrós szagot. Az Inoa - összetétele révén - kíméli és nem irritálja fejbőrét.

4. RELAXÁCIÓS MASSZÁZS

35 perc után, mialatt a festék kifejtette hatását és Ön tudott pihenni is, következik a festék emulgeálása és leöblítése. A haj szerjezetének bezáródásához és a tartósan tökéletes szín biztosítása érdekében a fodrász sepciális Inoa Post sampont használ. Ezalatt Önnek lehetősége nyílik élvezni a pihentető fejmasszázst, mely feloldja a stressz vagy fáradság legutolsó jeleit is.

5. HAJSZÁRÍTÁS & STYLING

A gyönyörű hajszín a profi módon beszárított frizurán érvényesül leginkább. A fodrász ezt az Ön stílusa szerint végzi, amelyet előzőleg egyeztetett Önnel. Egyúttal megmutatja, hogyan tudja otthon Ön is egyszerűen elkészíteni frizuráját és mely termékeket hívhatja ehhez segítségül. Végül a szalonból kiegyensúlyozottan, álmai hajszínével és profi tanácsokkal távozik.

INTENZÍVEN RAGYOGÓ VÖRÖS ÁRNYALATOK

INOA CARMILANE

Gazdag, intenzív vörös szín a gránátalma fényével. A ragyogó színek varázslatos árnyalata a hajszálakba zárva. Az Inoa Carminale bemutatja az első páratlan tartósságú, kármin vörös színárnyalatokat.

CARMILANE TECHNOLÓGIA, FORRADALMI MEGOLDÁS A SZÍN INTENZITÁSÁNAK ELÉRÉSÉBEN

Ha rajong a vörös árnyalataiért, bizonyára saját tapasztalatból tudja, hogy a legnagyobb hátulütője, hogy a szín nem tartós, elvész az intenzitása és hamar kimosódik a hajból. A vöröshajú nők és fodrászaik világszerte küzdenek ezzel a problémával. Hogyan lehetne a tartóst színt biztosítani, növelni az árnyalat ragyogását és ápolni a hajat egyben?

8 év kutatás és 15 regisztrált szabadalom után a L’Oréal új vörös színárnyalatokkal jelentkezik. A Carmilane technológia ún. Carmin-R, különleges intenzitású és élettartamú, új vörös pigmentet tartalmaz. A Carmin-R vörös pigment a többi vörös pigment közül nagysága miatt tűnik ki. A többi színezett molekulával egyesülve új, nagyobb molekulákat hoz létre, minek következtében a hajszálhoz jobban kötődik, s így biztosítja a kimosódással szembeni nagyobb ellenállást.

Az új árnyalatok mélyen a hajszál belsejébe zárják a színpgimenteket. Ezen kívül 100%-os őszhajfedést biztosítanak. Soha nem volt még a vörös ilyen intenzív, élénk és tartós!

EGYSZER SZŐKE – MINDIG SZŐKE!

INOA BLOND RESIST

2016
Az INOA BLOND RESIST piacra dobásával, a L’Oréal Professionnel új szintre lép a legnagyobb szakértelmet megkövetelő szőke árnyalatok megfestésében. Az ODS technológia egy új fejlesztéssel, a „High Resist” árnyalattal párosul, amellyel elkészíthető a manapság legdivatosabb hűvös szőke árnyalatok széles palettája- rendkívül tartót eredménnyel.

EGYEDÜLÁLLÓ ÖSSZETÉTEL

Nyolc évnyi kutatás és tizenöt szabadalom után, a L’Oréal laboratóriumai kifejlesztettek egy új festéket, High Resist néven. A technológiát nagy szemcseméret és többdimenziós szerkezet jellemzi. A molekulák párba kapcsolódnak, így a hagyományos oxidációs eljárásnál nagyobb méretű festékszemcsék jönnek létre, amelyek a hajrost belsejébe kerülve elleállóbbak az egymást követő mosásokkal szemben. A hajrosthoz szorosan hozzákapcsolódó festékmolekula így különösen tartós eredményt biztosít; igazi főnyeremény a nagy odafigyelést igénylő szőke árnyalatokhoz.

CAMILLE ROWE, az INOA BLOND RESIST új nagykövete.

Ha további információkat szeretne találni az INOA BLOND RESIST termékkel kapcsolatban, kattintson ide.

FIATALÍTÓ HATÁSÚ AMMÓNIAMENTES HAJFESTÉK

INOA SUPREME

Az őszhajszálak tökéletes fedése kettős árnyalattal és különleges fényhatással, mely az érett bőrt ragyogóbbá varázsolja. A hajerősítő hatású Densilium a hajat rugalmasabbá varázsolja.

BIZTOS SEGÍTSÉG AZ ÉRETT HAJ IGÉNYEINEK KIELÉGÍTÉSÉHEZ

Mivel az ápolt haj a nőiesség szimbóluma, a L´Oréal kutató laboratóriumai nagy kihívás előtt álltak. Az érett korú hölgyek gyakran szeretnék ősz hajukat fényessé és rugalmassá tenni. Szeretnék, ha hajuk jobban ellenállna a külső hatásoknak vagy a száraz és érzékeny fejbőrre keresnek megoldást. Idővel könnyen észlelhető, szembetűnő problémák jelentkeznek, melyeket kezelni kell. Mint például a megnövekedett őszhaj aránya vagy az elvékonyodott, rugalmatlan hajszálak. A sokéves kutatás eredményeként született meg az Inoa Supreme, mely egy olyan professzionális festék amely kettős árnyalattal és különleges fényhatással ragyogóvá varázsolja a hajat. A haj újra rugalmas és élettelteli.

Jerry Hall, a L´Oréal Professionnel a 2014-es év őszi/téli kollekciójának arca is Inoa Supreme-mel festeti haját.

Hosszabítsa meg az Inoa festék ragyogását otthoni ápolók segítségével

Védje hajszínét a fakulástól az antioxidáns hatású Vitamino Color samponnal.

Antioxidáns balzsam és pakolás a hajszín védelméért és a haj hosszantartó regenerálásáért.

Széleskörű felhasználású 10in1 spray a hosszantartóan intenzív és ragyogó hajszínért. Teljeskörű ápolás és hövédelem a haj számára.

Szulfátmentes termékek a ragyogó hajszín védelméért, a haj tökéletes hidratálásáért és regenerálásáért. Friss érzetet biztosít és aromaterápiás hatásainak köszönhetően valamennyi érzékszervét lenyűgözi.

Keresse INOA szalonszolgáltatásunkat a Salon Expert szalonokban.
Szeretné megőrizne festett haja ragyogását?
Kérje a TOP COLOR szolgáltatást a festés napján.

SZALONKERESŐ