SMARTBOND

ÁLMAI HAJSZÍNE KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL!

Találja meg a SMARTBOND szolgáltatást kínáló
Önhöz legközelebb eső szalont

SZALON KERESÉSE

A SMARTBOND szolgáltatásról

Szereti kipróbálni a legújabb hajfestési trendeket? Gyakran szőkíttet vagy melíroztat? Radikális hajszínváltoztatásra vágyik?

Szeretné, ha haja festés, szőkítés, esetleg melírozás közben is maximális ápolásban részesülne? AKKOR A SMARTBOND IDEÁLIS MEGOLDÁST JELENT AZ ÖN SZÁMÁRA!

A SMARTBOND olyan szolgáltatás, amely a hajfestés, a szőkítés, esetleg a melírozás alatt és után is óvja a hajszálak belső szerkezetét. A különbség azonnal érezhető és az eredmény, az otthon használatos SMARTBOND alkalmazása esetén hosszú távú.

A hajszínek váltogatásának lehetősége a SMARTBOND szolgáltatásnak köszönhetően szinte korlátlan még az érzékeny vagy erősen igénybevett haj esetében is. Így Ön nyugodtan megengedhet magának akár egy radikális színváltoztatást is - azaz sötétbarnából minden félelem nélkül válthat pl. világos szőkére. De ha divatos pasztell vagy szürkés árnyalatokra vágyik inkább, a SMARTBONDDAL ez sem jelent gondot.

Merje hajszínét kedve szerint változtatgatni. Merítsen ihletet pl. az olyan divatos technikákból, mint amilyen a STROBING, a CONTOURING, a BABYLIGHTS vagy az OMBRÉ.
STROBING
COUNTOURING
BABYLIGHTS
OMBRÉ
A SMARTBONDhasználata
A SMARTBOND rendszer két részből áll:
01

SZALONSZOLGÁLTATÁS

Fodrásza közvetlenül a hajfestés, szőkítés vagy melírozás során alkalmazza a SMARTBOND termékeket. Az eredmény védett, erősebb haj, amely mindemellett rendkívül könnyen kezelhető.
02

Hajápolás otthon

Védi a hajszerkezetet és hosszantartóan erősíti a hajrostokat. Kiegészíti a SMARTBOND szalonszolgáltatás hatását. Erősebb, ellenállóbb és egyben puhább, valamint ragyogóbb fényű haj érzetét biztosítja. Nagyjából minden ötödik hajmosásnál alkalmazza a sampon leöblítése után szokásos hajápoló terméke (pl. pakolás) helyett. A terméket ki kell öblíteni a hajból.
„Csoda anyag! Már nem kell félned, hogy a szőkítés roncsolja a hajadat. Ez a termék megvédi a haj szerkezetét. Nekünk fodrászoknak pedig semmin sem kell változtatnunk: az előhívó erőssége és a hatóidő hossza sem változik! „
„A festék sokkal krémesebb, kenhetőbb, a haj selymesebb, fényesebb, erősebb! Csak plusz 10 percet vesz igénybe, amit egy rebellisebb, szárazabb haj esetén időben megspórolunk, hiszen a haj olyan könnyen formázhatóvá válik! Erre vártunk már régóta!”


ELŐTTE
UTÁNA
Technológia
A SMARTBOND rendszer hatékonysága a maleinsav és olyan válogatott hatóanyagok kombinációjában
rejlik, mint a CERAMIDOK és a POLIMEREK. A hatóanyagok így együttesen képesek óvni, erősíteni és újjáépíteni a keratinrostokat.
EGÉSZSÉGES KERATINROST
SÉRÜLT KERATINROST
A SMARTBOND SZOLGÁLTATÁS UTÁN ÚJJÁÉPÜLT KERATINROST
TALÁLJA MEG A SMARTBOND SZOLGÁLTATÁST IS KÍNÁLÓ EXPERT SZALONT
Az Önhöz legközelebb eső, SMARTBOND szolgáltatást kínáló szalont
könnyedén megtalálja a szalon ajtaján látható matrica
segítségével vagy az alábbi linkre kattintva.