STEAMPOD

Hajsimítás nem volt még ennyire egészséges

ÖN IS VÁGYIK A FORMÁZÁS ÉS A HAJÁPOLÁS EGYIDEJŰ HATÁSÁRA?

A hajvasalás örök harc. Lehet, hogy Önnek is gondot okoznak rakoncátlan, kezelhetetlen fürtjei, melyek nehezen tartják meg kívánt formájukat. De a mesébe illő haj az Ön számára is elérhető. A Steampod - a gőzös hajsimítás és Pro-Kreatin tartalmú tápláló technológia együttes erejét egyedülálló módon kihasználva - a hajápolás és styling terén forradalmi változást hoz. E két tulajdonság összevonása biztosítja a haj teljeskörű ápolását mind a hajszál felületén, mind annak belsejében. Az eredmény tökéletesen sima, fényes és könnyen formázható haj. A Steampod technológia kialakításán a L‘Oréal Professionnel és a Rowenta 5 éven át dolgozott.

MIT KÍNÁL A STEAMPOD SZOLGÁLTATÁS:
  • Mélyen táplálja és regenerálja a hajszerkezetet
  • Ápolja a hajvégeket
  • Tükörfényű csillogást, természetes, lágy esést biztosít a hajnak
  • Simává és könnyen kezelhetővé teszi a hajat

MIT VÁRHAT A STEAMPOD SZOLGÁLTATÁSTÓL

1.

A STEAMPOD HAJÁPOLÓ KÉSZÍTMÉNYEK HASZNÁLATA

A hajmosás után, törülközőszáraz hajra a fodrász felviszi a Steampod megfelelő erősségű simító krémjét. A Pro-Keratin technológiájú krémek kationos polimereket és ceramidokat tartalmaznak, melyek segítségével képesek megújítani a haj teljes szerkezetét.

2.

A GŐZ EREJE

A gőzös hajsimító a hajat először 100°C-ra melegíti, amivel védi a hősokktól és egyúttal hidratálja is. A haj külső rétege megnyílik és készen áll a további ápolásra.

3.

MILYEN HATÁST FEJT KI A HAJÁPOLÁS

A magas nyomású gőz segítségével a Steampod ápolóiban található hatóanyagok a bejutnak a hajszál belsejébe.

4.

A HAJ KIEGYENESÍTÉSE

A Steampod kerámia felületű gőzös hajsimító tökéletesen kisimítja a hajat, az ápoló hatást bezárja a haj belsejében, ezáltal a haj hihetetlenül fényessé válik.

AKIK KIPRÓBÁLTÁK

BARBARA

„Leginkább az egyenes hajat szeretem, és a Steampoddal ez egyszerűbb és gyorsabb, mint a hagyományos hajvasalóval. A használati irányt betartva kiegyenesítem a hajam a hajtőtől a hajvégekig . A teljesen sima hajat néha úgy variálom, hogy a hajvégeket befelé hullámosítom. Elég, ha a vasalót a hajvégeknél könnyedén befelé fordítom.“

KAMILLA

„Mindig is ki akartam próbálni a sima stylingot, de sajnos, a hajam természetétől fogva göndör és száraz. De mikor kipróbáltam a Steampodot, óriási változást hozott! A hajam azóta szép sima, táplált és fényes!“

MICHAELA

„Hullámos haj, mely teljesen természetes hatást kelt és tartós? Nagyon szeretem ezt a stílust, mert bármilyen alkalomra illik. A fodrászom még azt is javasolta, hogy ugyanazon hajtincs vasalását váltakozva, befelé és kifelé fordítva is végezzem el.“

ÉLVEZZE OTTHON IS A HAJVASALÁST A STEAMPOD SEGÍTSÉGÉVEL

A Steampod gőzös hajsimító kiválóan megfelel otthoni használatra, mivel folyamatos magas nyomású gőz kibocsátására képes, melynek hőmérséklete (170-210 fok között) beállítható, és hi-tech kettős lappal rendelkezik. A levehető fésű megkönnyíti a vasalást. A gőz kíméli a hajat és aktiválja a Steampod termékek pro-keratinos összetevőit, melyek biztosítják a haj ápolását és fényességét.

A mélyrehatoló, hajfeltöltő pro-keratinos krém két fajtája áll rendekezésre, így kiválaszthatja az Ön hajtípusának megfelelő krémet. Mindkét verzió - mind a normál, mind az érzékeny hajra - keramidokat és kationos polimereket tartalmaz, melyek elősegítik a hajszál megújulását és védik azt a simítás folyamán. A krémet vigye fel a törölközővel megszárított hajra - elegendő mogyorónyi mennyiség.

A gőz által aktivált, védő-simító szérum avokádó- és sárgabarackmag-olajat tartalmaz, mely intenzív táplálást biztosít. A szérumot a hajszálak végeire vigye fel.

Keresse STEAMPOD szalonszolgáltatásunkat a Salon Expert szalonokban.

SZALONKERESŐ