INSPIRÁCIÓ
NAGYKÖVETEINKTŐL

Lázadó romantika

KOLLEKCIÓ

A magyar, cseh és szlovák nagykövetek által összeállított első regionális kollekciónk frizurái elrepítenek bennünket a szerelem, a gyűlölet, a küzdelem és a béke világába. Mi jut ma eszébe a szerelemről?

A szerelem önmagad szeretete

Tanuld meg szeretni önmagad, hogy képes légy másokat szeretni. Fedezd fel, miben rejlik kivételességed, hiszen mindenki egyedi és megismételhetetlen. Csodáld a hibáidat, és fogadd el tökéletességedet. Vajon ez bűn, vagy teret engedhetsz neki?

Vállig érő pink long bob
Hajas László nagykövet

A frizurát határozott külső vonalak és mozgalmas belső textúra jellemzi. Ez teszi lehetővé, hogy a különböző styling termékekkel és eszközökkel sokféleképpen variálható legyen. A merész hajszín – amely a 2016-os trend egyik meghatározó színe – az extravagánsabb egyéniségű hölgyek választása lehet.

A szerelem álom

Mint a hold ezüst sugara az éjszakában, vagy egy hullócsillag ahogy földet ér. Megbabonáz és nem hagyja, hogy álomba szenderülj. Mikor se éjjeled se nappalod, honnan tudod, hogy hol ér véget a valóság?

Laza, nőies feltűzés
Zsiga Renáta nagykövet

Rövid, vállig érő hajból készítettem ezt a laza, de mégis romantikus feltűzést. A szélfútta hatást a különböző textúrák kombinációi erősítik. Tökéletes viselet egy nyári éjszakán…

A szerelem türelem

Futhatsz utána vagy előle, siettetheted vagy késleltetheted. Végül a szerelem ráderőlteti a saját tempóját, bármit is szeretnél. Az idő elleni küzdelemben nincsenek győztesek vagy vesztesek. Miért nem várod meg, hogy mi tárul eléd?

Kontrasztos textúrák, romantikus frufru
Kucsera Zsolt nagykövet

A modell természetes szépségét hangsúlyozó frizurát készítettem. Az arcformáját és szemét egy határozott frufruval emeltem ki, amelyet tovább erősít az irizáló melírok csillogása. A klasszikus frufru és a kócolt textúra kiegyensúlyozott harmóniát teremt.

A szerelem hatalom

Sokan elvesztik minden vagyonukat, méltóságukat, tán még az eszüket is a szerelem miatt, míg mások erőre kapnak, megacélosodnak, céltudatossá válnak tőle. Vállalod a kockázatot, hogy kiderítsd, hogy téged leigáz vagy a mennybe repít?

Hosszú vörös hullámok és extrém frufru kombinációja
Zsidró Tamás nagykövet

A modell éteri szépsége teljesen magával ragadott. A határozott vonalú frufru és a hosszú, hullámos textúra tökéletes keretet ad az arcának. Szemének színét a csodás vörös hajszín teszi még hangsúlyosabbá.

A szerelem szenvedély

Felkészültél, hogy elragadjon a szenvedély mindent elemésztő lángja? Hogy megéld a legsötétebb félelmeid mélységeit és a legnagyobb boldogságod magasságait? Hagyod, hogy megsebződj, hogy széttépjenek, hogy hamuvá porladj majd feltámadj és szárnyalj mint a főnix?

Rezes long bob
Dudás Attila Tecni.ART stylist

A modell arcának hangsúlyozása miatt készítettem ezt az egyenes vonalú, puha bob formát. A vágással elsődleges célom volt, hogy előcsaljam a haj eredeti textúráját.