FASHIONABLE

A FRIZURA A LEGDIVATOSABB
KIEGÉSZÍTŐVÉ VÁLIK

ŐSZI TRENDEK

Fedezze fel az új, nemzetközi 2016 -2017 őszi/téli kollekciót a L´ORÉAL PROFESSIONNEL-től. Inspirációt merítettünk a kifutókról, és a divatheteken megfigyelt hajtrendekből.

Az idei szezonban a frizura egy valódi kiegészítővé válik, mely szükséges ahhoz, hogy a megjelenés teljes legyen. A legtrendibb stílusok közé tartozik a GLUNGE, BRAIDED BUN, vagy a BOWIESH. A divatguruk továbbra is kedvelik a glamour hullámokat és a népszerű “bob“ szexi változatait.


Top looky sezóny

A HAJFORMÁZÁS

A frizura a következő termékek segítségével készült:

MESSY CLICHÉ,

FRENCH GIRL HAIR a Tecni. ART termékcsaládból

SAVAGE PANACHE,

60’s Babes a L´Oréal Professionnel-től

GLUNGE

GLAMOUR + GRUNGE

Egy trend, mely félúton a glamour és a grunge között található, és mely a 90-es években inspirálódott. A hajtövek simák, miközben a hajhosszon és a hajvégeken leszer és természetes hullámok találhatóak.

HOGY KELL CSINÁLNI?

“Amikor már majdnem száraz a haja, vigyen fel két-három adagot a MESSY CLICHÉ, FRENCH GIRL HAIR-ből a Tecni.ART-tól. Fonja be a haját az arccsontok vonalától kezdve, majd melegítse át hajvasalóval. Hagyja tíz percig hűlni, és engedje ki a copfokat. A hajtextúra kiemeléséhez alkalmazza a SAVAGE PANACHE púder-spray-t. Ez a stílus legjobban a végek felé kivilágosított és lazán vágott hajhoz illik.“ Misha Čadková, fodrász, Tecni.Art L´Oréal Professionnel

Misha Čadková,
stylista Tecni.Art L´Oréal Professionnel

BRAIDED BUN

LONG & SOFT

Ez a kócos megjelenésű, fonott konty tökéletes választás, ha egy laza, látszatra hanyag megjelenésre vágyik. A haj a fej egyik oldalán egyszerűen be vannak fonva, és ezután egy laza kontyba formázva.

HOGY KELL CSINÁLNI?

“A nedves hajra alkalmazza a SIREN WAVES krémet a hullámok kiemeléséért. Mielőtt befonja a kontyot, fokozza a haj textúráját a Tecni.ART SAVAGE PANACHE, 60’s Babes-szel. Permetezze a hajtövekre a dús hatásért, de később a száraz hajhosszra is - így matt és hosszantartó fixálást biztosít a hajának. Ez a frizura vastagszálú hajra is megfelelő, az eredmény dús és texturizált lesz.“

Marek Pátl,
fodrász, Tecni.Art L´Oréal Professionnel.

HAJFORMÁZÁS

A frizura a következő termékek segítségével készült:

SIREN WAVES,

Hollywood Waves, a Tecni.ART termékcsaládból

SAVAGE PANACHE

60’s Babes

HAJFORMÁZÁS

A frizura a következő termékek segítségével készült:

SHOWER SHINE

Wet Domination

FIX DESIGN a Tecni.ART termékcsaládból,

L’Oréal Professionnel

BOWIESH

Kissé androgén megjelenés, mely David Bowie legendás frizurája alapján született. A rövid frizuráknál az teljes haj hátra van fésülve, ha hosszabb haja van, akkor a hajvégeket a kontraszt miatt hagyja lazán.

HOGY KELL CSINÁLNI?

A csillogós, “nedves“ hatás eléréséért alkalmazza a Tecni.ART WET DOMINATION hajlakkot a fejtetőre és az oldalakon. A frizura formáját határozza meg egy fésű és a FIX DESIGN spray segítségével, majd szárítsa át. Ehhez a frizurához az enyhén világosított haj illik - a hatás olyan lesz, mintha éppen a tengerpartról érkezne.” Libor ŠULA, L´Oréal Professionnel nagykövete

Libor ŠULA,
ambasador L´Oréal Professionnel

WARRIOR BRAID

Kísérletezzen ezzel a trendi, “harcos“ stílusú megjelenéssel, melyet a közkedvelt Trónok harca című sorozat inspirált. A frizura egy, vagy ideálisan több, hanyagul készített copfból áll, melyeket a dúsabb hatás érdekében fonjon össze egybe. A copf dússágát és textúráját kiemelheti azzal, hogy közvetlenül a fejnél erősen összefogja és lesimítja a hajat.

HAJFORMÁZÁS

A frizura a következő termékek segítségével készült:

CRÊPAGE DE CHIGNON

Wild Stylers

FIX DESIGN a Tecni.ART termékcsaládból,

L’Oréal Professionnel

WAVY LOB

Napsugaraktól ragyogó, tengerparti, hullámos frizura? Egy ilyen típusú megjelenés kitűnik a kifutók őszi trendjei közül. A fejnél precízen simára fésült, a hajhosszon dús haj, jellegzetes textúrával. Egy ideális termék, mellyel könnyedén eléri a hanyag, hullámos hatást, a Beach Waves spray. A még dúsabb hajért alkalmazza a Savage Panache spray-t.

HAJFORMÁZÁS

A frizura a következő termékek segítségével készült:

BEACH WAVES

Wild Stylers a Tecni.ART termékcsaládból

SAVAGE PANACHE

60’s Babes

BLURRED BOB

A modern "bubifrizura", mely dús és energikus, a klasszikus megjelenésnek egy új és szexi változata. Alapja a hosszú frufru, mely takarja a szemöldököt. A hajhosszba a matt, hanyag hatásért texturizáló spray-t alkalmazunk. Ezt a frizurát munkába és különleges alkalmakra is viselheti.

HAJFORMÁZÁS

A frizura a következő termékek segítségével készült:

CRÊPAGE DE CHIGNON

Wild Stylers

SHOWER SHINE

Wet Domination

SZEREZZEN OKTÓBERBEN KOZMETIKAI AJÁNDÉKOT A HAJFESTÉS SZOLGÁLTATÁSHOZ!

A SALON EXPERT KIVÁLASZTOTT SZALONJAIBAN.

Ihletet merített a szezon legújabb trendjeiből és szeretné kipróbálni? Fedezze fel, hol van a legközelebbi szalon, melyben elkészítik az őszi/téli kollekcióban található frizurákat. Ha október 1. és 31. között jelentkezik be fodrászához, nemcsak a legdivatosabb árnyalatot kapja a haja, hanem egy exkluzív L´Oréal Paris kozmetikai termékkel is megajándékozzuk Önt, mely tökéletesen kiegészíti megjelenését.