HI-REFLECT

Intenzív szín elköteleződés nélkül

SZUPER TRENDI!

New Yorktól Londonig, Milánótól Párizsig a világ legnagyobb divatbemutatóin mindenütt hódít az intenzív, felnagyított melírokkal tarkított ragyogó, egészséges, természetes haj. Az egészséges, gyönyörű haj különösen a legújabb, 2016-os tavaszi-nyári divathetek ultra-egyenes hajviseletével robbant be a köztudatba.

Ezt a trendet most Ön is kipróbálhatja a HI-REFLECT szolgáltatás öt vadonatúj árnyalatának segítségével - amelyek a Sziena barna, Sáfrány réz, Okker vörös, Burgundi mahagóni és a Terrakotta barna. Próbálja ki, melyik árnyalat illik Önhöz leginkább, vagy tesztelje mindet és kápráztassa el környezetét új megjelenésével minden szezonban


A HAJSZÍNEZŐK ÚJ KORSZAKA

1999

A L’Oréal Professionnel megalkotja a DIARICHESSE ammóniamentes féltartós hajszínezőt olyan fiatal nők számára, akik egy kis ragyogást, vagy finom melírhatást szeretnének adni hajszínüknek – a természetes alap megtartása mellett. Hogyan is működik? Ahogyan az ammóniánál kíméletesebb, oxidációért felelős hatóanyagok kapcsolatba lépnek a hajszállal, megszínezik a hajtörzset. Eközben a hajszín természetes hatású marad, és a haj megőrzi selymességét akár 6-8 héten át.

2016

A L'Oréal Professionnel újrafogalmazza a tartós hajszínezők nyújtotta lehetőségeket és az új árnyalatoknak köszönhetően mostantól a sötéthajú hölgyek is élvezhetik a káprázatos színek ragyogását. Hogyan működik? A speciális színpigmentek látványos színeredményt biztosítanak, amely több héten át megőrzi intenzitását. Ezek a pigmentek a hajszálak felszínén tapadnak meg, ahol hatékonyabban verik vissza a fényt, így a ragyogó fényű, intenzív színeredmény még sötét hajon is azonnal láthatóvá és válik.

FEDEZZE FEL ÖNMAGÁT A

HI-REFLECT SZOLGÁLTATÁS SEGÍTSÉGÉVEL

Az új Hi-Reflect szolgáltatáshoz kíméletes tartós hajszínező festéket használunk, amely az eddig lehető leglátványosabb színeredményt garantálja sötét hajon is. Olyan speciális színpigmenteket tartalmaz, amelyeknek köszönhetően az eredmény azonnal látható és természetes sötét alapú hajon is intenzív. Az új formula ammóniamentes, viszont kivételes puhaságot és selymességet biztosító Ionène G és Incell ápoló összetevőkkel gazdagított., anélkül, hogy elnehezítené a hajszálakat.

A hajszínező nem egy klasszikus tartós hajfesték, folyamatosan, mosásról mosásra fakul a szín, aminek köszönhetően Ön akkor változtathatja meg hajszínét, amikor csak akarja. Ha kompromisszumot keres a látható színeredmény és a kíméletes hajfestés között, a Hi-reflect jelenti az ideális megoldást az Ön számára. Ráadásul, a haja olyan káprázatos fényt ölt magára, hogy bárhol jár, garantáltan magára vonz minden tekintetet. Válogasson az 5 páratlan árnyalat közül, de ha úgy tartja kedve, próbálja ki nyugodtan mind az ötöt!

HADD MUTASSUK BE 2016 TAVASZI-NYÁRI KOLLEKCIÓS SZTÁRVENDÉGÜNKET!

ALESSANDRA AMBROSIO

A L’Oréal Professionnel nagykövete

IKONA 10 MILIÓNŮ FANOUŠKŮ

A híres fehérnemű márka, a Victoria’s Secret ikonikus „angyalaként”, majd az Ale by Alessandra márka megalkotójaként ismertté vált, mára 10 millió követővel rendelkező brazil szupermodell, Alessandra Ambrosio, magától értetődő választás volt a L’Oréal Professionnel számára. Persze ne feledkezzünk meg emellett fenséges, mélybarna hajszínéről sem, amelyet mindig nagyon szívesen bolondít meg egy kis kontraszthatással, hogy még ragyogóbb legyen az összhatás. A világszerte elismert népszerű szupermodell, az elhivatott kampányfigura, vagy a Vogue, a Harper’s Bazaar és a GQ divatlapok magazinjainak címoldaláról visszaköszönő Alessandra Ambrosio rengeteg nő számára példakép.

BESZÉLGETÉS

Mennyire fontos szerepet tölt ba a haj az Ön életében? Milyen szerepet játszik a frizura a megjelenésében?
Úgy gondolom, hogy a frizura, a haj az első dolog, amit az emberek észrevesznek, úgyhogy én nagy gondot fordítok a hajam ápolására, hiszen az első benyomás rendkívül fontos!

Mit keres, mire vágyik, amikor arra kéri fodrászát, hogy fesse be a haját?
Mindig olyan árnyalatot kérek tőle, ami természetes hatású és illik a bőröm színéhez. A rengeteg fotózás miatt ráadásul a hajamnak állandó készenlétben kell lennie, úgyhogy a kíméletesebb hajfestékeket részesítem előnyben, azokat, amelyek nem roncsolják a hajam. Ezeknek az elvárásoknak tökéletesen megfelelnek a Dia hajszínezők, amelyek mindig természetes eredményt nyújtanak, és nem károsítják a hajat, sőt, ellenkezőleg, javítják az állapotát.”

Hogy érezte magát közvetlenül a Hi-reflect hajfestés után?
Igazán remekül! A Hi-reflect egyszerűen fantasztikus: hajfestés után minden barátom azt mondta, hogy szuperül nézek ki, és hogy valahogy más lett az arcom. Mindenki azt kérdezgette, mit változtattam. Mostantól a hajam színét kiemelő Hi-reflect az én szépségtitkom, amely természetes ragyogást kölcsönöz a megjelenésemnek.

A Hi-reflect szolgáltatás egy nem tartós és nem maradandó hajszínező szolgáltatás, amely intenzív fényt ad a hajnak és nem kell félni a lenövésektől: kiknek ajánlaná és miért?
Szerintem a Hi-reflect tökéletes azon fiatal hölgyek számára, akik változásra vágynak és szeretnék, ha hajuk ragyogóan fényes és ápolt lenne, de tartanak a hajfestéstől és valami kevésbé maradandót akarnak. Illetve ajánlanám még azoknak is, akik hajában megjelentek az első ősz hajszálak és szeretnék elfedni azokat.

PROFESSZIONÁLIS SZAKÉRTELEM

ÖT OK, AMIÉRT ELENGEDHETETLEN, HOGY ELLÁTOGASSON FODRÁSZÁHOZ A SZEMÉLYRE SZABOTT, TÖKÉLETES HAJSZÍN ÉRDEKÉBEN

1.

Beszéljék át! Lényeges, hogy hogyan is zajlik a szalonlátogatás első pár perce. Ekkor a fodrász egy pontos diagnózist állít fel, illetve a diagnózis fényében – a haj állapotától és korábbi igénybevételétől függően meghatározza, hogy milyen árnyalat a legmegfelelőbb.

2.

Személyre szabott hajszín. A kolorimetria szabályainak ismeretében kizárólag a fodrász tudja, hogy szükség esetén hogyan kell két vagy három árnyalatot összekeverni egy merészebb hatás elérése érdekében. Az eredmény, a vendég saját árnyalatainak figyelembe vételével lesz tökéletes.

3.

Tartsa szem előtt a színek harmóniáját! Hajfestés előtt a fodrásznak egy kicsit alkimistává kell válnia; meg kell győződnie arról, hogy a választott szín illeszkedik-e a bőr tónusához, a szemszínhez, a sminkhez, vagy a vendég öltözködési stílusához és frizurájához.

4.

Kipróbált és tesztelt módszer. A tökéletes színezés kulcsa a pontos, alapos, mégis gyors felviteli technika.

5.

Gondolkozzon előre! Szó sem lehet arról, hogy anélkül fessük be egy nő haját hogy megpróbálnánk belegondolni, hogy pár hónap múlva milyen kívánsága lesz majd...