INOA BLOND
RESIST

Innováció

EGYSZER SZŐKE – MINDIG SZŐKE!

Minden nő olyan szőke színről álmodik, amely sokáig szép marad. Kevesen vannak viszont, akik meg is találják, amit keresnek. Néhány hét után a szín változni kezd, és fakóvá, élettelenné válik. A pigmentek vízzel érintkezve távoznak a hajból, és sárgás, zöldes, szürkés árnyalatot hagynak maguk után.

A L’Oréal Professionnel INOA BLOND RESIST csökkenti az előnytelen árnyalatok megjelenésének esélyét. A hideg árnyalatok intenzívebbekké válnak, az így készült szőke pedig szép és ragyogó marad, megőrizve az árnyalat eredeti színét.

HADD MUTASSUK BE 2016 TAVASZI-NYÁRI KOLLEKCIÓS SZTÁRVENDÉGÜNKET!

CAMILLE ROWE

A L’Oréal Professionnel nagykövete

A L’Oréal Professionnel Camille Rowe-Pourcheresse-t választotta az INOA BLOND RESIST arcának. A népszerű modellt több tízezren követik az Instagramon és a Facebookon, a Vanity Fair összesítése szerint pedig ő a 10. legbefolyásosabb francia a világon. Az ártatlanságot és egyben érzékiséget sugárzó, igazi divatdiktátor Camille tökéletes választás egy olyan márka esetében, amely ilyen sok szálon kötődik a divatvilág kulisszái mögött végzett munkához.

A Costa Gavras filmjében, Vincent Cassel oldalán első filmesként megjelenő Camille mára már számos magazin és reklámkampány arcává vált. A legnagyobbak, így Jean-Baptiste Mondino, Paolo Roversi és Inez & Vinoodh, valamint Mario Sorrenti és Mario Testino lencséi előtt is állt már. Bájos arca – csak néhány nevet említve – a Vogue Paris, Interview, Vogue US vagy Elle France oldalairól is visszaköszönt. 2016-ban Camille szerepelni fog Frédéric Beigbeder legújabb filmjében.

INTERJÚ

Milyen érzés a L’Oréal Professionnelt képviselni? Mit jelent a márka neve az ön számára?
A L’Oréal Professionnel egy nagyon modern márka, amely számos szálon kötődik a divat világához, és folyamatosan fejleszti termékeit, így büszke vagyok, hogy képviselhetem.

Ön szerint kiben testesül meg a L’Oréal Professionnel nőideálja?
Azt hiszem, a L’Oréal Professionnel nőideálja nagyjából olyan, mint én: magabiztos a kinézetével, szépségével kapcsolatban, és mindig a legjobbat keresi.

Mennyire fontos szerepet tölt be a haj az életében? És mennyire a stílusa szempontjából?
A haj döntő fontosságú – nem csak a jó kinézet miatt, hanem hogy jól érezzem magam a bőrömben. Azzal, ahogyan hordom, tükrözöm az adott napi hangulatomat. Ami engem illet, jobban kedvelem az egyszerű eleganciát, úgyhogy nem viselek különösebb „frizurákat”. Legjobban azt szeretem, ha kócos/vad a hajam!

Meg tudná osztani velünk, hogy egy átlagos napon mi jellemzi a hajápolási és styling szokásait? (reggel, napközben és este)
Rendszeresen használom a L’Oréal Professionnel új Pro Fiber kezelését. Az eredmény tényleg hihetetlenül szép és tartós. A hajvégekre szívesen teszek a Mythic Oil termékcsalád Huile Nutritive ápolóját, hogy ragyogóbb, tápláltabb legyen a hajam.

Mennyire fontos, hogy kihez megy fodrászhoz hajat vágatni/ festetni?
Nagyon is! Olyan szőke árnyalata van a hajamnak, amelyet nagyon nehéz megfesteni; tökéletes szőke színt csak jól képzett szakemberek tudnak készíteni. Bár első látásra egyszerűnek tűnhet, valójában alapos ismereteket és szakértelmet kíván a feladat. Ezen felül, a fodrászom, aki festi a hajamat, az első, aki értesül a legjobb újításokról. Csak ő tud igazán személyre szabott termékjavaslatot tenni, illetve tanácsokat adni szőke hajszínem ápolásához – ugyanis nem csak maga a festés számít; egész évben ápolni kell a festett hajat.

Mi volt eddig a legjobb tanács, amit fodrász adott Önnek?
Hogy használjak lila sampont a sárga árnyalatok semlegesítéséhez szőke hajszínemben.

AZ INOA SIKERTÖRTÉNETE FOLYTATÓDIK

2009

A századik születésnapját ünneplő L’Oréal Professionnel egy új és egyedülálló hajfesték, az INOA bevezetésével rukkol elő. Az INOA egy újgenerációs ammóniamentes festék, amely az ODS (Oil Delivery System) technológián alapul. A termék nagyon hamar vonatkoztatási alappá válik a piacon. Alapjaiban újító szellemű összetételének köszönhetően a hajat a lehető legnagyobb mértékben megóvja a károsodásoktól, olajos tulajdonságai pedig a festékanyagok hatásának kifejtéséhez járulnak hozzá.

2016

Az INOA BLOND RESIST piacra dobásával, a L’Oréal Professionnel új szintre lép a legnagyobb szakértelmet megkövetelő szőke árnyalatok megfestésében. Az ODS technológia egy új fejlesztéssel, a „High Resist” árnyalattal párosul, amellyel elkészíthető a manapság legdivatosabb hűvös szőke árnyalatok széles palettája- rendkívül tartós eredménnyel.

EGYEDÜLÁLLÓ ÖSSZETÉTEL

Nyolc évnyi kutatás és tizenöt szabadalom után, a L’Oréal laboratóriumai kifejlesztettek egy új festéket, High Resist néven. A technológiát nagy szemcseméret és többdimenziós szerkezet jellemzi. A molekulák párba kapcsolódnak, így a hagyományos oxidációs eljárásnál nagyobb méretű festékszemcsék jönnek létre, amelyek a hajrost belsejébe kerülve elleállóbbak az egymást követő mosásokkal szemben. A hajrosthoz szorosan hozzákapcsolódó festékmolekula így különösen tartós eredményt biztosít; igazi főnyeremény a nagy odafigyelést igénylő szőke árnyalatokhoz.

SZAKTUDÁS A SZALONBAN

A szőke szín a leggyakrabban keresett hajszín a fodrászatokban, de ez igényli a legpontosabb technikát is. Kizárólag egy fodrász rendelkezik a termék alkalmazásához szükséges megfelelő szaktudással és csak ő ismeri igazán a haj textúráját és a kolorimetriát. Ő tudja, hogyan és hová vigye fel a festéket úgy, hogy a frizura kiemelje a vendég arcát.

A szakemberek nem mindenhol egyformán festik a hajat. Amellett, hogy rétegekben viszik fel a terméket a hajhosszra, technikájukat is igazítják a hajtípushoz – a hajtőtől a hajvégekig.